Elektricien

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
Elektricien

Een ervaren elektricien aan huis

Als het aankomt op elektrische installatie heeft Amiro CV & Electra een aantal zeer ervaren en kundige elektriciens die in staat zijn te werken met de meest recente en hoogstaande technieken. Of het hierbij nu gaat om een pand in aanbouw of een reeds gebouwde ruimte: zowel de installatie als het onderhoud van elektrische punten als de groepenkast of stopcontacten is iets wat zorgvuldig gedaan moet worden. Van simpelere dingen als verlichting aanleggen tot meer gecompliceerde zaken als het netwerk uitbreiden – elektrische installaties en onderhoud kan je uitstekend aan ons overlaten. Een storing of kortsluiting in Hilversum en omstreken? We staan 24/7 voor je klaar.

Laat de groepenkast onderhouden door een elektricien

Heeft u te maken met een storing? Neem dan direct contact op met onze elektricien. Als u regelmatig te maken heeft met een stroomstoring, raden wij aan om uw groepenkast te laten uitbreiden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er een fout in de elektrische installaties zit van uw huis. Of het heeft te maken met een overbelasting van het elektriciteitsnet in woning. Het uitbreiden van de groepenkast is dan een goede oplossing. De monteur kan u hier tevens over adviseren om in het vervolg stroomstoringen te voorkomen van overbelasting. Naast het uitbreiden van de groepskast zijn we ook in te schakelen voor onderhoud. Hiermee verkleint u tevens de kans op kortsluiting of stroomstoring.

Elektra laten aanleggen? Schakel een specialist in

Onze ervaren elektricien pakt elke klus voor u op. Geen enkele opdracht is te complex. Onze elektriciens zijn dan ook VCA-VOL gecertificeerd en gediplomeerd. Zo kunnen wij voor u nieuwe elektra aanleggen, nieuwe groepen aanmaken, nieuwe stroompunten of medianetwerken aanleggen, uw groepenkast moderniseren of een complete keukeninstallatie installeren. Wilt u duurzamer wonen? Dan geven wij u ook graag advies wat betreft nieuwe oplossingen om energiekosten te besparen.

Neem contact op met onze vakkundige elektricien

Wilt u ons direct inschakelen voor een nieuwe installatie, het aanleggen van elektra of heeft u te maken met een storing? Neem dan direct contact op met Amiro CV & Electra. Neem contact op via ons contactformulier, bel ons via 085–0605799 of stuur een mail naar info@totaalinstallatie.com. U kunt tevens een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zo weet u direct wat onze elektricien voor u kan betekenen.

085-0605799