Installatiebedrijf

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
Installatiebedrijf

Uw allround installatiebedrijf

Installatiebedrijf Amiro CV & Electra is uw adres voor verschillende soorten projecten. Onze elektricien, loodgieter en tegelzetter helpen u graag met hun werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer verbouwen? Schakel ons dan in voor badkamer renovatie. Maar ook als u te maken heeft met een storing of cv onderhoud of installatie wenst, kunt u ons inschakelen. Is de afvoer van uw douche of keuken verstopt? Benader dan onze ontstoppingsdienst. Heeft u snel een tegelzetter, loodgieter of elektricien nodig als particulier of als bedrijf? Maak direct een afspraak met ons installatiebedrijf.

De veelzijdigheid van ons installatiebedrijf

Zoals u ziet bieden wij verschillende specialisten aan voor diverse werkzaamheden. Wij zorgen er dan ook voor dat wij de juiste specialist inschakelen die getraind, ervaren en bijgespijkerd genoeg is voor uw opdracht. Tevens zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Elk detail van de opdrachten bespreken we vooraf samen met u. Vervolgens wordt de opdracht uitgevoerd en voltooid door onze ervaren loodgieter, elektricien of tegelzetter. Wij staan dan ook bekend om onze verfijnde afwerking. Zodra uw wensen bij ons bekend zijn, bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. Als u akkoord gaat met de opdracht, ons advies en de kosten, dan maken we een afspraak om bij u aan de slag te gaan. Wij bieden u ook altijd duidelijke tarieven aan (€95,- voor het eerste half uur inclusief voorrijkosten). Wilt u ook zaken doen met een professioneel installatiebedrijf?

De werkzaamheden op een rijtje

Omdat wij een veelzijdig installatiebedrijf zijn met veel diverse specialisten in huis, kunnen wij ook specifieke klussen voor u uitvoeren. U heeft vast wel een opdracht in uw hoofd voor uw woning of bedrijf. Toch sommen wij graag wat mogelijkheden voor u op. Wellicht dat u nog meer zaken in gedachte heeft om te laten verbouwen, vervangen of onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan het:

Direct een Installatiebedrijf nodig? Neem contact op

Wilt ons installatiebedrijf inschakelen voor cv onderhoud of cv installatie? Of wilt u uw badkamer laten verbouwen? Heeft u interesse in vloerverwarming of is de afvoer van uw douche of keuken verstopt? Wij schakelen direct een loodgieter of elektricien voor u in. Ook als u nieuwe tegels wenst in uw hal of badkamer, benaderen wij onze ervaren tegelzetter voor u. Wij zijn uw complete partner. Voor meer informatie, directe hulp of een vrijblijvende offerte belt u naar 085–0605799 of vul ons contactformulier in via onze website. Onze ontstoppingsdienst en installatiebedrijf Amiro CV & Electra helpt u snel en professioneel.

085-0605799