Loodgieter

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
Loodgieter

Een ervaren loodgieter voor al uw loodgieterswerk

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter? Bij Amiro CV & Electra bent u aan het juiste adres voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het onderhoud van waterleidingen, verwarmingsinstallaties en sanitair. Wij zijn in te schakelen voor kleine opdrachten zoals het ontstoppen van een afvoer of het repareren van een lekkende kraan, maar ook voor grotere opdrachten zoals het aanleggen van dakbedekking of het installeren van een nieuwe badkamer. Bij het verhelpen van cv-ketel storingen staat de loodgieter ook voor u klaar. Bij ons kunt u zowel op doordeweekse dagen als in het weekend onze ervaren loodgieters inschakelen.

Lekkage in uw woning? De loodgieter lost het op!

Heeft u te maken met een lekkage in uw huis? Schakel dan een loodgieter in. Een lekkage zorgt in veel gevallen voor waterschade aan uw woning. Hierdoor ontstaan schimmelplekken op muren, vloeren of plafonds. Tevens kunnen er rottende plekken in het houtwerk onder uw dakbedekking ontstaan. Houd er rekening mee dat hoe langer u wacht, des te meer blijvende waterschade er kan ontstaan. Het is daarom van belang om zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Laat ook uw leidingen en afvoer regelmatig onderhouden om de kans op lekkages te verkleinen. Bij een beginnende slijtage of beschadiging aan de leiding of afvoer zal onze ervaren specialist met een passende oplossing komen. Wat voor een lekkage u ook heeft, of het nu een waterleiding, dak- of afvoerlekkage is, de loodgieter spoort het probleem op zonder dat er sloopwerk aan te pas komt.

Hulp nodig bij een verstopping in de afvoer? Schakel hulp in

Naast een lekkage is een verstopping in uw afvoer ook een van de vervelendste problemen. De oorzaak van verstoppingen is vaak te veel vuil in uw afvoer. Een verstopping zorgt vaak voor een vervelende stank, die langere tijd in uw woning zal blijven hangen. Wanneer u te maken heeft met een verstopping in uw afvoer, zal de loodgieter de afvoer onder een hogedruk doorspuiten. Op deze manier worden verstoppingen weggespoten, waardoor het water uit uw gootsteen sneller weg zal stromen. Om verstoppingen in de toekomst te voorkomen, raden wij aan om dit een keer in de twee jaar te laten doen. Voor al uw verstoppingsproblemen met de afvoer van uw douche of keuken zijn wij uw ontstoppingsdienst.

Direct een loodgieter nodig? Benader Amiro CV & Electra

Benader ons installatiebedrijf en onze ontstoppingsdienst als u een specialist nodig heeft voor ontstoppingen, lekkages, dakbedekking of installatie van een nieuwe badkamer. Ook staan wij dagelijks voor u klaar als u te maken heeft met een cv-ketel storing, cv onderhoud of cv installatie. Mocht het zo zijn dat uw cv vervangen moet worden, dan voorzien wij u tevens van een passend advies over de mogelijkheden. Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op 085–0605799. Met onze snelle en professionele service schakelen wij altijd direct een kwalitatieve loodgieter in.

085-0605799