Over ons

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
Over ons

Welkom bij Amiro CV & Electra

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar installatie- en loodgieters bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze ruime ervaring in het vak zijn we inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd bedrijf in de regio.

Wij zijn een betrouwbare partner in de installatie branche. We zullen altijd een passende oplossing vinden voor uw project.

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde loodgieters, elektriciens en service monteurs. Wij zorgen dat ons personeel altijd op de hoogte blijft van de nieuwste vorderingen in de branche. Ook zijn onze monteurs VCA-VOL gecertificeerd en tevens leiden wij nieuwe vak mensen op met het werkend leren traject.

Dus als u uw installatie in huis of bedrijfspand wilt aanpassen of aanleggen, het onderhoud aan de CV installatie wil laten uit voeren of advies nodig heeft, staan wij graag voor u klaar.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Amiro

Heeft u interesse in onze diensten? Wij komen graag naar u toe in onder andere Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Baarn, Soest, Laren, Bussum, Eemnes, Naarden, Huizen en Loosdrecht.

085-0605799